Not known Details About gömme rezervuar

Wiki Article

This Web-site is utilizing a stability provider to safeguard alone from online assaults. The action you just executed activated the security Alternative. There are numerous steps that can bring about this block such as submitting a specific word or phrase, a SQL command or malformed information.

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artworkık sona çOkay yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve four hundred kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the most effective YouTube experience and our most current attributes. Find out more

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı gömme rezervuar çıkarılır.

VitrA’nın akıllı klozet gömme rezervuar servisi modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertisementımları takip edin. Her advertisementımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'ten fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine gömme rezervuar sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Geniş fiyat skalası ile klozet veya alaturka tuvaletler için kullanıma uygun olan modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Vitra markasına ait ürünleri tercih ederek uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz. Vitra rezervuar gömme rezervuar servisi indirim fileırsatlarından faydalanarak bütçenize katkı sağlamak için on-line alışveriş sürecini tercih edebilirsiniz. Ayrıca alışveriş sürecinde Vitra rezervuar kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol sayesinde kaliteli ve kullanışlı banyo ekipman gömme rezervuar aletlerine sahip olabilirsiniz.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page